HR- en Pensioenvraagstukken

Mensen maken uw organisatie. Heeft u de juiste mensen op de juiste plek dan werkt het voor iedereen prettiger en verbeteren de productiviteit en het bedrijfsresultaat. Maar de juiste mensen op de juiste plek vinden en houden, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Om u daarbij te ondersteunen en u van actuele kennis te voorzien op het gebied van HR, staat de HR-adviseur van Horlings voor u klaar.

lees meer

Werven en behouden

Van de werving en selectie tot en met het afscheid nemen van uw personeel, als werkgever heeft u te maken met allerlei regelingen, contracten en wetgeving, zoals:

  • Arbeidscontracten en werkvormen
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Pensioenregelingen
  • Subsidieregelingen
  • En het afscheid nemen van mensen

Wet- en regelgeving

Bij alle HR- en pensioenzaken speelt altijd de geldende wet- en regelgeving, die bovendien veelvuldig wijzigen. Onze adviseurs zijn bekend met de laatste ontwikkelingen en de actuele wetten en regels. Met die kennis weet u zich zeker van goede adviezen en een juist antwoord op al uw vragen op HR- en pensioen gebied. Informatie en adviezen die u al snel veel geld en risico’s kunnen besparen. Nu, maar ook in de toekomst.

Pensioenen

Om de pensioenen in uw bedrijf goed te regelen, kunt u terecht bij de pensioenadviseur van Horlings. Deze ondersteunt u bij de uitvoering van de pensioenregelingen met actuariële berekeningen, prognoses of de beoordeling van offertes van diverse verzekeraars. Voor de zaken waarvoor een WFT-vergunning vereist is werken wij samen met een extern actuarieel- en pensioenbureau. Dat is wel zo handig als u bijvoorbeeld ook al uw HR-zaken of financiële administratie al aan ons heeft toevertrouwd.

Wilt u ook advies over HR- en pensioenzaken?

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen adviseren over alle personele zaken in uw bedrijf? Of eens van gedachten wisselen met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

lees minder

Contact met Horlings over HR- en pensioenzaken

Horlings biedt de volgende diensten aan voor HR- en Pensioenvraagstukken

Uw Fiscaal Partner

Fiscale ondersteuning op maat voor accountants- en administratiekantoren Binnen Horlings houden 16 professionals zich dagelijks bezig met fiscale compliance en advisering.

Lees meer

Loonbelasting

Loonbelasting is de belasting die wordt geheven over het loon van de werknemer. De werkgever houdt deze belasting in op

Lees meer

Personeels- en Salarisadministratie

Het bijhouden van een goede personeels- en salarisadministratie kost tijd, vaak teveel als het aan de ondernemer ligt. En dat

Lees meer

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op