Horlings heeft een nieuwe huisstijl

Alert

In navolging van Nexia International en de vele aangesloten kantoren zijn wij sinds 3 oktober 2016 over gegaan naar een nieuwe huisstijl. Wij zien het belang van het verbinden van onze kennis met die van onze cliënten en andere relaties en zijn daarom ook sinds jaar en dag aangesloten bij Nexia International.

Onze verbondenheid met Nexia International hebben wij altijd uitgedragen door middel van het logo van Nexia International. Door nu het merk Nexia toe te voegen aan onze naam in het logo, dragen wij deze verbondenheid nu nog prominenter uit. Onze correspondentie, website en overige communicatie hebben voortaan het uiterlijk dat u hierbij aantreft. De naamswijziging is niet van invloed op zaken zoals e-mail en website adres.
Wij blijven dan ook nog steeds hetzelfde accountants- en belastingadvieskantoor dat u gewend bent: alert op ontwikkelingen, ondernemend door actief in te spelen op kansen vanuit een eigen visie, een persoonlijke omgang en pragmatisch in het toepassen van wet- en regelgeving.

Auteur

Joyce Bertens

Horlings heeft een nieuwe huisstijl

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op