Vennootschapsbelasting

Marc Derks
mderks@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

Bent u eigenaar van bijvoorbeeld een bv of nv? Dan moet u voor uw bedrijf aangifte vennootschapsbelasting doen. Dat geldt soms ook voor stichtingen en verenigingen. De belastingadviseurs van Horlings weten precies wanneer het ook voor u van toepassing is en spannen zich in om de vennootschapsbelasting zo laag mogelijk te houden.

lees meer

 

Belasting over de winst

De vennootschapsbelasting is een belasting over de winst. Het is dus belangrijk om te weten wat de winst is. Bij het bepalen van de winst uit uw onderneming is een tal van fiscale regels van invloed zoals fiscale reserves, gebruik van privégoederen, investeringen, research & development, zwangerschapsuitkeringen en veel meer.

 

Regelgeving bij vennootschapsbelasting

Onze belastingadviseurs weten welke regels voor u gelden en zijn alert op veranderingen in de regelgeving. Zo kunnen zij een optimale situatie creëren waarin u zo min mogelijk vennootschapsbelasting betaalt. Bijvoorbeeld door bepaalde bedragen af te trekken van de winst zoals investeringen in bijvoorbeeld innovatie of milieu- of energiebesparende maatregelen.

 

Profiteer ook van onze kennis

Waar mogelijk werken we ook samen met de collega-adviseurs en -accountants om het verband te leggen tussen investeringen die u wellicht toch moet doen en fiscale mogelijkheden. Wilt u hier ook van profiteren? Dan bent u van harte welkom om kennis te maken met een van de belastingadviseurs van Horlings. Neemt u contact met ons op?

lees minder

Contact met Horlings over Vennootschapsbelasting

Gerelateerde berichten voor Vennootschapsbelasting

Corona-crisis | Maximale vergoeding TVL omhoog

Actualiteit | 2 maart 2021

Ga terug naar de overzichtspagina Nieuws rondom de corona-crisis De maximale vergoeding voor het eerste en tweede kwartaal van 2021 voor door corona getroffen bedrijven ter compensatie van de vaste

Lees meer

Corona-crisis | Aanvraagperiode definitieve NOW-berekening verlengd

Actualiteit | 2 maart 2021

Ga terug naar de overzichtspagina Nieuws rondom de corona-crisis Werkgevers krijgen meer tijd om de definitieve aanvraag voor de NOW, de tegemoetkoming in de loonkosten, in te dienen. Voor het

Lees meer

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen