IT-Audit

Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

Organisaties bevinden zich in een dynamische omgeving. Automatisering van processen, digitalisering van kennis en contracten, koppeling van databases aan uw processen en natuurlijk de eisen aan beschikbaarheid en beveiliging van de IT en data.

Als accountant zitten we in een vergelijkbare positie als het gaat om IT automatisering en beveiligingsvragen. Al vanaf 1973 staan risicobeperking en vernieuwing van IT administratie en verantwoordingsprocessen hoog op onze agenda. Met onze kennis bieden we u een veilige basis voor uw IT management.  We hebben een audit ontwikkeld die specifiek van toepassing is op risicoreductie, compliance en bedrijfscontinuïteit. Aan de hand van een kleurenmeter wordt de noodzaak van maatregelen weergegeven.

lees meer

Onze diensten in IT zijn o.a.:

  • IT-Audit
  • IT-Kleurenscan – Quick – Full
  • IT-First Controle Aanpak

Bent u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor de administratieve organisatie en interne beheersing, beveiliging van netwerken en internettoegang, firewall management of financiële processen en procedures? Neem contact op met Soll-IT, ons gespecialiseerde IT team.

lees minder

Contact met Horlings over IT-Audit

Gerelateerde berichten voor IT-Audit

Corona-crisis | Volgend jaar KOR toepassen? Nu aanmelden!

Actualiteit | 29 november 2021

Ga terug naar de overzichtspagina Nieuws rondom de corona-crisis Als u per 1 januari 2022 jaar gebruik wilt maken van de kleineondernemersregeling (KOR) in de btw, moet u zich snel aanmelden.

Lees meer

Corona-crisis | Pas uw beloning voor thuiswerkers aan

Actualiteit | 29 november 2021

Ga terug naar de overzichtspagina Nieuws rondom de corona-crisis Vanwege corona wordt er veel thuis gewerkt. Vanaf 2022 mag u uw werknemers hiervoor een onbelaste vergoeding geven. Daar staat tegenover dat

Lees meer

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op