IT Audit

Organisaties bevinden zich in een dynamische omgeving. Automatisering van processen, digitalisering van kennis en contracten, koppeling van databases aan uw processen en natuurlijk de eisen aan beschikbaarheid en beveiliging van de IT en data.

Als accountant zitten we in een vergelijkbare positie als het gaat om IT automatisering en beveiligingsvragen. Al vanaf 1973 staan risicobeperking en vernieuwing van IT administratie en verantwoordingsprocessen hoog op onze agenda. Met onze kennis bieden we u een veilige basis voor uw IT management.  We hebben een audit ontwikkeld die specifiek van toepassing is op risicoreductie, compliance en bedrijfscontinuïteit. Aan de hand van een kleurenmeter wordt de noodzaak van maatregelen weergegeven.

lees meer

Onze diensten in IT zijn o.a.:

  • IT-Audit
  • IT-Kleurenscan – Quick – Full
  • IT-First Controle Aanpak

Bent u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor de administratieve organisatie en interne beheersing, beveiliging van netwerken en internettoegang, firewall management of financiële processen en procedures? Neem contact op met ons gespecialiseerde IT team.

lees minder

Gerelateerde berichten voor IT Audit

Hoe maakt u uw bedrijf  AVG-compliant?

Actualiteit | 19 september 2018

De nieuwe en strengere Europese privacywet, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), is per 25 mei ingetreden. Deze wet vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De AVG verplicht bedrijven om precies

Lees meer

De AVG puntjes op de i

Alert

Kom voor praktische hulp naar onze High Tea donderdag 13 september 2018 | 15.30 – 17.00 uur | Amsterdam Ongetwijfeld weet u dat op 25 mei 2018 de AVG in werking

Lees meer

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen