IT Audit

Organisaties bevinden zich in een dynamische omgeving. Automatisering van processen, digitalisering van kennis en contracten, koppeling van databases aan uw processen en natuurlijk de eisen aan beschikbaarheid en beveiliging van de IT en data.

Als accountant zitten we in een vergelijkbare positie als het gaat om IT automatisering en beveiligingsvragen. Al vanaf 1973 staan risicobeperking en vernieuwing van IT administratie en verantwoordingsprocessen hoog op onze agenda. Met onze kennis bieden we u een veilige basis voor uw IT management.  We hebben een audit ontwikkeld die specifiek van toepassing is op risicoreductie, compliance en bedrijfscontinuïteit. Aan de hand van een kleurenmeter wordt de noodzaak van maatregelen weergegeven.

lees meer

Onze diensten in IT zijn o.a.:

  • IT-Audit
  • IT-Kleurenscan – Quick – Full
  • IT-First Controle Aanpak

Bent u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor de administratieve organisatie en interne beheersing, beveiliging van netwerken en internettoegang, firewall management of financiële processen en procedures? Neem contact op met ons gespecialiseerde IT team.

lees minder

Gerelateerde berichten voor IT Audit

De Privacy Verordening, wat moet ik doen?

Alert

Kom voor praktische tips naar ons Nieuwjaarsontbijt dinsdag 16 januari 2018 | 8.00 – 10.30 uur | Amsterdam In december zijn we vaak druk doende met het afronden van het

Lees meer

Meldplicht datalekken

Actualiteit | 24 januari 2016

Sinds 1 januari 2016 is een wijziging van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van kracht. Deze wijziging verplicht organisaties die persoonsgegevens verwerken datalekken te melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens (v/h

Lees meer

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen