Audit

Nico Kuipers
nkuipers@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200
Charles Rabe
crabe@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

Accountantscontrole

De accountantscontrole geeft u, uw stakeholders en de samenleving vertrouwen in dat wat u doet. Wanneer u ons de accountantscontrole laat uitvoeren, kunt u erop vertrouwen dat u inzicht heeft in uw cijfers waarmee u kansen kunt herkennen.

 

Zekerheid en inzicht

Met een accountantscontrole van Horlings voldoet u niet alleen aan uw wettelijke verplichting, u krijgt ook zekerheid over en inzicht in uw eigen organisatie. Naast deze essentiële informatie brengen we ook samen met u alle risico’s in kaart zodat u weet waar u alert moet zijn of waar bijsturing gewenst is.

lees meer

 

Adviezen en verbeterpunten voor uw organisatie

Dat onze aanpak perfect aansluit op de eisen die de overheid en andere toezichthouders stellen aan uw financiële verslaglegging, spreekt natuurlijk voor zich. Maar daarnaast gaan we met u verder in op de cijfers. Zo bespreken we uw wensen en situatie en bepalen we hoe de informatie uit uw cijfers u daarbij kan helpen. U heeft hiermee een heel bruikbare tool met adviezen en verbeterpunten specifiek voor uw organisatie: een managementinstrument waarmee u als ondernemer uw voordeel kunt doen. Daar helpen we u graag bij.

 

Verplichte controle van de jaarrekening

Een controle van de jaarrekening door een onafhankelijke accountant met AFM-licentie is verplicht als u gedurende twee jaar aan minimaal twee van de volgende eisen voldoet:

  • meer dan 50 mensen in dienst hebt,
  • meer dan € 12 miljoen omzet en/of
  • een balanstotaal van meer dan € 6 miljoen hebt.

Voor veel ondernemingen die (nog) geen wettelijke verplichting hebben, voeren wij de vrijwillige accountantscontrole uit.

Veel voorkomende werkzaamheden

Technische inventarisatie
Quick scan
Bestandsanalyse
Correspondentie/secretariële werkzaamheden
IT Audit jaarrekening
IT Audit
Bestandsanalyse
Projectbegeleiding / management
Correspondentie/secretariële werkzaamheden

Wilt u meer uit de accountantscontrole?

Wilt u meer halen uit de accountantscontrole van de jaarrekening? Laten we dan eens kennismaken. Want onze persoonlijke aanpak geeft u meer inzicht in uw onderneming én concrete verbeterpunten die we graag met u samen oppakken. Neem gerust contact met ons op.

lees minder

 

Contact met Horlings over Audit

Horlings biedt de volgende diensten aan voor Audit

IT-Audit
Organisaties bevinden zich in een dynamische omgeving. Automatisering van processen, digitalisering van kennis en contracten, koppeling van databases aan uw processen en...

Lees meer

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op