Online Administratie

Michael Salman
msalman@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200
Kees Visser
kvisser@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

Als ondernemer wilt u liever ondernemen dan boekhouden, maar u begrijpt als geen ander dat de financiële administratie de basis is voor uw managementinformatie. Die basis moet dan natuurlijk wel goed, op orde en up to date zijn.  Bij Horlings is online administratie sinds jaar en dag vast onderdeel van het aanbod. Online administratie maakt het up to date houden van gegevens makkelijker en biedt ondernemers realtime inzicht in hun financiën. Boekhouden ging nog nooit zo efficiënt.

Altijd en overal zicht op uw resultaten

Exact online

Met het Exact online pakket kunt u via internet altijd en overal bij uw financiële administratie en hebt u de mogelijkheid om te werken waar u maar wilt.  Het online dashboard biedt u in één oogopslag zicht op uw bedrijfsresultaten, de omvang van de openstaande posten, crediteuren en banksaldi. Alle detailinformatie over uw debiteuren en crediteuren is online beschikbaar, tot en met de onderliggende facturen.  Online boekhouden geeft een beter inzicht in uw bedrijfsvoering en daarmee kunt u beter onderbouwde beslissingen nemen.

Voordelen van online administratie met Exact online

 • eenvoudig in gebruik
 • altijd en overal uw informatie binnen handbereik
 • veilig, snel en betrouwbaar
 • gericht samenwerken met uw accountant

Horlings Cloud Accountant Horlings Cloud Accountant Horlings Cloud Accountant

 

 

Twinfield

Voor bedrijven is het uiteraard belangrijk om financieel stabiel te zijn. Realtime inzicht in de cijfers is hierbij van groot belang. Twinfield is een online boekhoudsoftware waardoor accountants en ondernemers eenvoudig kunnen samenwerken in de cloud en de verwerking van boekhoudingen vrijwel volledig automatiseren. Een complete oplossing met de volgende voordelen voor uw onderneming:

 • Snel en volledig inzicht doordat alle administraties in 1 omgeving zitten.
 • Uitgebreide benchmark en consolidatie mogelijkheden.
 • Ontzorging door mogelijkheden als automatisch importeren van bankmutaties en koppelingsmogelijkheden met diverse softwarepakketten.
 • Scanmogelijkheden door middel van Basecone.
 • Flexibele ondersteuningsmogelijkheden door samenwerking in de cloud.
 • Altijd en overal boekhouden in de cloud.
 • Scherpe prijzen door een vaste prijs per gebruiker en onbeperkt aantal administraties.

Wij zijn Twinfield Advanced gecertificeerd en kunnen u op de juiste wijze adviseren en ondersteunen bij de inrichting en werking van Twinfield.

Gerelateerde berichten voor Online Administratie

Special Lonen 2017 is uit

Actualiteit | 13 januari 2017

In onze Special Lonen 2017  leest u de belangrijkste regels op loongebied. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op: Wet aanpak schijnconstructies; De aanpassingen in het minimum loon; Mogelijk voordelen in de

Lees meer

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

Bedrijfsvoering

Gerelateerd onderwerp

Als ondernemer wilt u uw onderneming zo goed mogelijk aansturen. Daarbij is het van groot belang dat de basis, de financiële informatie, goed en actueel is. Met technologische vernieuwingen kunt

Lees meer