Online Administratie

Michael Salman
msalman@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200
Kees Visser
kvisser@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

Als ondernemer begrijpt u als geen ander dat de financiële administratie de basis is voor uw managementinformatie. Die basis moet dan natuurlijk wel goed, op orde en up to date zijn.  Online administratie geeft u 24/7 realtime inzicht in uw financiële positie. Boekhouden ging nog nooit zo efficiënt!

Altijd en overal zicht op uw resultaten

Met Online administratie kunt u via internet altijd en overal bij uw financiële administratie en hebt u de mogelijkheid om te werken waar u maar wilt.  Het online dashboard biedt u in één oogopslag zicht op uw bedrijfsresultaten, de omvang van de openstaande posten, crediteuren en banksaldi. Alle detailinformatie over uw debiteuren en crediteuren is online beschikbaar, tot en met de onderliggende facturen.  Online administratie geeft een beter inzicht in uw bedrijfsvoering en daarmee kunt u beter onderbouwde beslissingen nemen.

Voordelen van online administratie

  • totaal overzicht van informatie, altijd en overal binnen handbereik
  • eenvoudig in gebruik en kosten- en tijdsbesparend
  • veilig, snel en betrouwbaar
  • digitaal factureren
  • scannen en digitaal verwerken van inkoopfacturen
  • digitale bankkoppelingen en andere systemen zoals online salarisadministratie
  • gemakkelijk gegevens genereren voor aangiftes en financiele rapportages
  • gericht samenwerken met uw accountant door realtime inzicht

 

 

Passend bij uw bedrijf en bedrijfsvoering

Natuurlijk heeft elke onderneming te maken met unieke wensen en situaties. Daarom richten wij online de financiële administratie zodanig in dat het past bij uw bedrijf en uw bedrijfsvoering. De uitvoering kunt u vervolgens zelf doen, het gedeeltelijk aan ons uitbesteden of het helemaal uit handen geven.

Solide fundament voor beslissingen

Besteedt u uw financiële administratie aan de adviseurs van Horlings  uit, dan weet u zeker dat het goed gebeurt. U heeft dan een solide fundament aan informatie waarop u uw beslissingen kunt nemen en houdt u meer tijd over om die beslissingen te realiseren.

Wilt u ook uw financiële administratie (gedeeltelijk) uitbesteden?

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij voor ondernemers de financiële administratie inrichten en uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op.

Horlings Cloud Accountant Horlings Cloud Accountant Horlings Cloud Accountant

 

 

 

 

Gerelateerde berichten voor Online Administratie

Corona-crisis | Nieuwsbrief Corona nr. 7/2020: Het tweede steunpakket van € 13 miljard: wat wijzigt er?

Actualiteit | 22 mei 2020

Ga terug naar de overzichtspagina Nieuws rondom de corona-crisis Nieuwsbrief Corona nr. 7/2020 Het tweede steunpakket van € 13 miljard: wat wijzigt er? Het eerste steunpakket dat halverwege maart werd gepresenteerd, loopt

Lees meer

Corona-crisis | Nieuwsflits: De NOW-regeling loopt bijna ten einde

Alert

Ga terug naar de overzichtspagina Nieuws rondom de corona-crisis Al meerdere malen berichtten we over de NOW-regeling. Deze noodmaatregel loopt bijna ten einde. De aanvraag kan uiterlijk gedaan worden tot en

Lees meer

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

Bedrijfsvoering

Gerelateerd onderwerp

Als ondernemer wilt u uw onderneming zo goed mogelijk aansturen. Daarbij is het van groot belang dat de basis, de financiële informatie, goed en actueel is. Met technologische vernieuwingen kunt

Lees meer