Advisering en consultancy

Advies voor uw organisatie

Wilt u meer dan inzicht in uw cijfers alleen? Dan staan de veelzijdige bedrijfsadviseurs van Horlings voor u klaar. Vooruitstrevende professionals die de verbanden weten te leggen tussen de cijfers en uw bedrijfsvoering, die oplossingsgericht werken en elkaar perfect aanvullen zodat u altijd een compleet advies voor uw organisatie kunt verwachten.

lees meer

Gespecialiseerde bedrijfsadviseurs

Deze bedrijfsadviseurs zijn elk specialist op een bedrijfskundig vlak en beheersen zo samen het gehele organisatorische spectrum. Of u nu advies wenst over de strategie, het management, innovatie, personeel, de processen of financiën, u kunt bij ons rekenen op een gedegen antwoord en een oplossing voor al uw ondernemersvragen.

Bedrijfsdoelen realiseren

Wij helpen u succesvol te ondernemen door het verbinden van kennis en inzichten en de praktische toepassing op elk van de zes bedrijfskundige vlakken:

Strategie

Heeft u een heldere visie op uw toekomstige marktpositie en de weg ernaartoe? En zijn de risico’s in kaart gebracht? Dat is waar strategie om draait. En dat is waar wij u bij helpen; met het bepalen, versterken en realiseren van uw strategische koers.

Management

Een goede manager toont leiderschap, verantwoordelijkheid en focus en is alert op nieuwe ontwikkelingen en ruimte voor verbetering. Wij ondersteunen u daarbij met advies, coaching en/of interim management.

Innovatie

Innovatie is de kern van succesvol ondernemen; continu vernieuwen, veranderen en verbeteren. Van producten en diensten maar zeker ook van de werkprocessen, IT, het personeelsbeleid en de organisatiecultuur. Als adviseur, initiator of projectmanager begeleiden wij u graag bij innovatieprojecten of veranderprocessen. Mits deze uw bedrijfsresultaat ten goede komen. Ook onderzoeken we voor u de mogelijkheden voor de financiering van innovaties, bijvoorbeeld via subsidies of interessante belastingvoordelen.

Personeel

Kent u de competenties van uw medewerkers, hun ambities en ontwikkelkansen en -wensen? Uw medewerkers vormen uw organisatie. Reden genoeg dus voor een zorgvuldig personeelsbeleid. Samen met onze adviseur ontwikkelt u duidelijke functieprofielen, een effectief evaluatie- en beoordelingssysteem, heldere carrièreperspectieven en goede arbeidsvoorwaarden. Ook zaken als werving en selectie, terugdringen van ziekteverzuim, uitstroom en pensioenen zijn bij ons in vertrouwde handen.

Processen

Heeft u inzicht in uw bedrijfsrisico’s en beheerst u die ook? En kunt u bijsturen op veranderingen? Om meer grip te krijgen op uw risico’s moeten de bedrijfsprocessen goed geborgd en gedocumenteerd zijn. Voor meer procesefficiency en verbeterkansen helpen wij u met de analyse van deze bedrijfsprocessen.

Financiën

Ontvangt u duidelijke managementrapportages met de belangrijkste stuurgetallen en financiële cijfers? Benut u alle fiscale mogelijkheden? En maakt u gebruik van de juiste financieringsfaciliteiten voor uw organisatie? Om u de beste financiële adviezen te geven werken wij nauw samen met de accountants en belastingadviseurs van Horlings. Zodat u een totaaladvies krijgt, ook voor uw financiële positie op de lange termijn.

Een afspraak met uw bedrijfsadviseur?

Wilt u meer inzicht in uw bedrijf en vooral verder komen met uw organisatie? Dan kunt u altijd een afspraak maken met een van onze bedrijfsadviseurs.

lees minder

Gerelateerde berichten voor Advisering en consultancy

Corona-crisis | Deadline: deze week nog TVL aanvragen

Actualiteit | 26 januari 2021

Ga terug naar de overzichtspagina Nieuws rondom de corona-crisis U kunt deze week nog de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) aanvragen voor het vierde kwartaal van 2020. Uw aanvraag moet uiterlijk

Lees meer

Corona-crisis | Forse uitbreiding steunpakket: er wijzigt veel!

Actualiteit | 25 januari 2021

Ga terug naar de overzichtspagina Nieuws rondom de corona-crisis Ondernemers die vanwege de coronamaatregelen fors gedupeerd worden, krijgen opnieuw financiële compensatie. Bestaande maatregelen worden verbeterd en nieuwe geïntroduceerd. Tegemoetkoming loonkosten

Lees meer

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

Fusies, splitsing en overnames

Gerelateerd onderwerp

De verkoop van een bedrijf is voor ondernemers een ingrijpende gebeurtenis. Met een enkele transactie wordt afscheid genomen van de onderneming die met jaren hard werken is opgebouwd. Daar komt

Lees meer