Waarom werken bij Horlings

Als ondernemende organisatie zijn wij voortdurend in ontwikkeling en altijd op zoek naar collega's met een commerciële, klantgerichte en flexibele instelling, die kwaliteit leveren, die enthousiast en initiatiefrijk zijn en die beschikken over goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers ligt rond de 35 jaar. Omdat er in kleine teams wordt gewerkt, zijn de werkzaamheden zeer gevarieerd. Onze informele sfeer creëert een prettige en collegiale werkomgeving, die niet alleen de medewerkers, maar uiteindelijk ook onze cliënten ten goede komt.

Ook voor haar medewerkers is Horlings een goede keuze; je hebt toegang tot de kennis en ervaring van collega’s en ons netwerk van relaties en instanties waardoor je jezelf blijft ontwikkelen.

Het personeelsbestand bestaat uit ca. 100 medewerkers. Daardoor zijn de organisatielijnen kort. De verhouding man/vrouw gaat binnen Horlings vrijwel gelijk op. Horlings hanteert een goed personeelsbeleid. Het personeelsbeleid van Horlings vertaalt zich in uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • de mogelijkheid tot deeltijdwerk;
  • de mogelijkheid tot flexibilisering van de werktijden;
  • ruime studie- en opleidingsmogelijkheden.

Spreekt Horlings jou aan en hou jij ook van vernieuwing in het vakgebied? Wil je samenwerken met ondernemende collega’s die zich actief ontwikkelen en ook zelf kennis overdragen in onze Accounting Academy? Bij Horlings bepaal jij jouw groeipad. Als vakspecialist, adviseur, docent en als ondernemer.

We bieden een informele en uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfontplooiing.

Wil je eerst meer lezen over Horlings? Lees meer over onze organisatie.

Stage & Afstuderen

Bij Horlings ben je van harte welkom om stage te lopen of af te studeren in accountancy en belastingadvies. We bieden jou een uitdagende werkomgeving, waarin we professionele ondersteuning en goede samenwerking vanzelfsprekend vinden.

Meeloopdag: Als tweede- en derdejaars hbo- en academische student Accountancy, Bedrijfseconomie, Fiscale Economie of Fiscaal Recht kun je bij ons in één dag kennismaken met het vak van (assistent-)accountant of belastingadviseur. Loop eens mee met een van onze medewerkers en ervaar welke werkzaamheden je in de praktijk tegenkomt. Ook maak je kennis met een aantal softwarepakketten. Natuurlijk kun je de hele dag vragen stellen. Zo kun je goed bepalen of Horlings bij je past.

Oriënterende stage: Derdejaars hbo-studenten Accountancy en Bedrijfseconomie kunnen bij ons werken tijdens een oriënterende stage van circa drie maanden. Deze stage is een zogenaamde meewerkstage: je brengt de geleerde theorie direct in de praktijk en voelt meteen of werken binnen Horlings past bij jou. Je werkt altijd in een klein team en voert taken uit die bij het werk van een assistent-accountant horen. Je krijgt een vaste mentor die je begeleidt en bij wie je altijd terecht kunt met vragen.

Start je carrière bij Horlings